Formen

En Best practise workshop tager fat i dit projekt/din projektsituation og du får arbejdet konkret med de værktøjer og metoder, som kan bringe dig og dit projekt, evt. dit team, videre. Den bedste teori krydres med en god portion praksis i forhold til dit eget projek - der arbejdes 'hands-on'.
 

 

 
 
 
 

Best Practice Workshops

Skal du på kursus med dit eget projekt? 

Alt for mange starter virksomhed eller projekter uden at få skabt sig et overblik over, hvilken opgave, de står overfor. Det skaber siden hen mange udfordringer i implenteringen af projektet, når de mange 'glemte ting' eller overraskelser vælter ind og forsinker og fordyrer processen. Det gælder både de praktiske opgaver, som samarbejdet imellem de involverede.
Lad KnowledgeDesign hjælpe dig med at få overblik over, hvordan du kan få defineret dit projekt og struktureret opgaverne, så du kan planlægge gennemførelsen med enkle midler og komme i mål med succes!
Jeg har hjulpet projektgrupper, iværksættere og lederteams med at sætte mål og retning for både projekter, virksomhedsopstart og strategiarbejde. 

Workshop 1:  "Lær at opstille klare mål og gode planer for jeres projekter" - en effektiv og praktisk workshop for dig og dine kolleger

På ca. 4 timer får I defineret og målsat et udvalg af jeres projekter fra starten og får struktureret projekterne, så I kan arbejde videre med den praktiske planlægning og gennemførelse og nå jeres mål indenfor den planlagte tidsramme.
Denne workshop er velegnet for små og store grupper.
 
Formålet med workshoppen er at skubbe på en måske allerede eksisterende proces omkring professionalisering af jeres projektarbejde. Workhoppen giver jer nogle praktiske metoder, som kan bringe jeres projekter og interne samarbejde videre i en fælles retning.
Vi tilpasser indholdet til jeres aktuelle situation; I kan være i en opstartsfase omkring projektarbejdsformen, eller I kan have brug for lidt inspiration udefra, til at få fornyet energi ind i jeres daglige projektarbejde. 

Workshop 2:

"Bliv bedre til at samarbejde i projektet" - en praktisk workshop for dig og dine kolleger

På ca. 4 timer får I inspiration og værktøjer til at få teamet motiveret til at samarbejde på en hensigtsmæssig måde. Den enkelte deltager får indsigt i sin egen motivationsprofil og opnår indsigt i, hvordan man kan motivere f.eks. de kolleger, man skal lede og/eller samarbejde med i projektet. Der sættes fokus på rammer for gode projektmøder og en vellykket projekt-kick off.
 
Formålet med workshoppen er at skubbe på en måske allerede eksisterende proces omkring professionalisering af jeres projektarbejde. Workhoppen giver jer nogle praktiske metoder, som kan bringe jeres projekter og interne samarbejde videre i en fælles retning.
Vi tilpasser indholdet til jeres aktuelle situation; I kan være i en opstartsfase omkring projektarbejdsformen, eller I kan have brug for lidt inspiration udefra, til at få fornyet energi ind i jeres daglige samarbejde.
 
"I min søgen efter en projektlederuddannelse, tilbød KnowledgeDesign mig et 1:1 individuelt tilpasset uddannelsesforløb, hvor jeg fik arbejdet konkret med mit eget projekt og de praktiske projektværktøjer. Det betød, at jeg herefter kunne gå hjem med en udviklet projektmodel og konkrete skabeloner, som kunne fungere som fremtidig ’drejebog’ for en bestemt type projekter i virksomheden. Som afslutning på forløbet fik jeg en Prince2 certificering, så jeg nu har et international anerkendt projektledercertifikat oveni. Et super forløb, praktisk og effektivt! Kirsten har fungeret som en super sparringspartner/coach.
Sanela Lulic, Advokatsekretær, DELACOUR Advokatpartnerselskab
 
”Kirsten Nielsen fra KnowledgeDesign har siden maj 2015 afholdt workshoppen ”Lær at opstille klare mål og gode planer for dine projekter” for vores medlemmer. Workshoppen er blevet meget populær og er altid positivt evalueret, hvorfor vi fortsat udbyder den både i København og i Jylland for vores medlemmer. Som noget nyt udbyder vi fremadrettet et supplerende seminar med Kirsten Nielsen med titlen ”Bliv bedre til at lede og motivere dit projektteam”, og ser frem til det fortsatte gode samarbejde”
Anne Møller, Konsulent, Forbundet Kommunikation & Sprog

"Tusind tak for dit oplæg og workshop i fredags. Jeg har udelukkende fået positive reaktioner, og nu er det vores opgave at få det til at ske. Og det gør vi! Det var meget fornemt afstemt vores behov, og der var en dejlig stemning. Så tak for det ;-)
Brian Stephensen, Cand. Scient. Bibl., Vesthimmerlands Biblioteker
 
  "I forbindelse med planlægningen af vores butiks-opstart, fik vi hjælp og sparring af Kirsten Nielsen til at få lagt en realistisk og praktisk tidsplan for hele forberedelses-fasen. Der er meget, der skal afklares og planlægges, når man starter en virksomhed fra bunden, og her var det en stor hjælp af have en ekstern facilitator, der kunne hjælpe os med at få overblik, og stille os de spørgsmål, vi ikke selv havde tænkt over. Vi fik på ca. 4 timer et solidt overblik over, hvad der skulle laves og det blev samtidigt nedfældet i en praktisk og overskuelig tidsplan i Excell. Vi har løbende brugt planen som styringsredskab, og vi har åbnet Sirius Hunde i Århus til den forventede dato uden problemer! Kan varmt anbefale at benytte KnowledgeDesign til workshop facilitering." 
Thor Las Holtet, Indehaver, Sirius Hunde
 
 
 
KnowledgeDesign v. Kirsten Nielsen | CVR: 29655073 | Maimosevej 11, Kolby, 8305 Samsø - Danmark | Tlf.: +45 2241 6264