Bogen "Projektkoordination" / "Project Coordination"

Få en nem og hurtig introduktion til dit projektarbejde

Forfatter: Kirsten Nielsen, indehaver KnowledgeDesign.
2.udgave, 1.oplag  (dansk) / 1.udgave, 1.oplag (engelsk)
Pris: 123,75 kr. + 45 porto (dansk)
Pris 148,75 kr +  45 porto (i Danmark) (engelsk)
e-bog: Begge bøger findes som e-bog. Kontakt os for at høre nærmere.
 
Bestil bogen på dansk eller engelsk på info@knowledgedesign.dk. Se en kort introduktion til bogen.
 
Om bogen:
Som medarbejder er det nyttigt at vide, hvad der kræves af én selv, når man deltager i eller leder et projekt. Kendskab til projektprocessen og planlægning af samme, det gode samarbejde i projektgruppen og samspillet med egen basisorganisation er væsentlige faktorer for, om man føler, at deltagelse i projektarbejdet er en positiv oplevelse. 
 
Bogens holdning til projektarbejde og beskrivelse af metoder og værktøjer er baseret på en generel "Best Practice" tilgang. Jeg ønsker med bogen at give læseren en grundlæggende forståelse for, hvad der fremmer en god projektkultur, og som dermed øger sandsynligheden for en bedre gennemførelse af projekterne og en bedre individuel oplevelse som deltager. Med bogen følger en række praktiske metoder og skabeloner, som du kan bruge direkte i dine projekter eller større planlægningsopgaver.
 
Som deltager på et af KnowledgeDesigns kurser i projektledelse/projektarbejde, får du bogen som en del af dit kursusmateriale. På kurset vil du få afprøvet bogens værktøjer i praksis.
 
Bogen er udarbejdet til valgfaget 'Projektkoordination', et specialefag på uddannelsen Offentlig Administration på erhvervsskolerne, men er udarbejdet, så den også kan bruges på andre uddannelser og i kursussammenhænge, hvor der arbejdes med projektstyring og projektdeltagelse. Bogen er også velegnet som introduktion til projektarbejde for enkeltpersoner eller virksomheder. 1.udgave af bogen er udgivet på Forlaget'94, maj 2016 og udsolgt, men atter udgivet på samme forlag i 2.udgave i august 2017. Bogen er udkommet i 1.udgave,1.oplag på engelsk i okobter 2018. 
 
 
Projektkoordination
 
Project Coordination
 
”Fin bog. Den er super godt skrevet, let læselig og indeholder det væsentlige – en rigtig Kirsten bog”

Charlotte Schjødt Jensen
Udviklingskonsulent
Vesthimmerlands Kommune
 
KnowledgeDesign v. Kirsten Nielsen | CVR: 29655073 | Maimosevej 11, Kolby, 8305 Samsø - Danmark | Tlf.: +45 2241 6264