”For mig har mødet med projektledelse, dig og din faglige verden være en øjenåbner, for et arbejdsområde, der tiltaler mig. Jeg har længe ledt efter et arbejdsområde, som bare tiltalte mig. Et område, hvor jeg følte mig hjemme, og havde lyst til at være i. Derfor var det godt at møde dig, din tankegang og arbejdsmåde. Skønt”

Poul-Henrik Andersen
Tidligere deltager


Prince2® Foundation certificering

Har du brug for at få et internationalt anerkendt papir på din projektlederkompetence?

Få en Prince2® Foundation Certificering på e-learning og gennemfør din certificering i dit eget tempo!

Prince2® Foundation Certificeringen kan købes som et selvstændigt forløb.

Du kan også kombinere din certificering med et at vores kurser i projektledelse, så du hermed sammensætter din egen projektlederuddannelse og afslutter med et internationalt certifikat. På den måde får du både hands-on uddannelse i projektlederens værktøjskasse og kendskab til det bedste af det bedste indenfor projektpraksis og -fremgangmåde.

Prince2 forløbet er fleksibelt og giver dig mulighed for at planlægge din egen certificering, når du har tid i din travle hverdag. Forløbet understøttes med faglig sparring med en underviser.

Kontakt Kirsten Nielsen i dag, hvis du vil vide mere!

Ring på +45 22416264, eller mail til info@knowledgedesign.dk 

 "Det har været et en fornøjelse at opleve den entusiasme og gejst du lægger i din måde at undervise på. Den til tider lidt "kedelige" teori og langhårede skemaer, grafer osv. blev sjov og interessant når du med enorm energi og glæde kunne formidle stoffet. Jeg vil også give stor ros til dit service niveau, når vi sad hjemme og bombede dig med mails. Der var aldrig lang vej fra spørgsmål til svar. I særklasse flot. 

Tak for nogle gode dage og en god oplevelse (og selvfølgelig en veloverstået eksamen)." 
Henrik Fammé, tidligere kursist og certificeret Prince2 Foundation projektleder

 

 

KnowledgeDesign v. Kirsten Nielsen | CVR: 29655073 | Maimosevej 11, Kolby, 8305 Samsø - Danmark | Tlf.: +45 2241 6264