Vores åbne kurser kan også afholdes som firmakurser

Tidligere kursister siger:

 Godt og udbytterigt kursus, som kunne rumme både den nye og den mere bevidste deltager. Alle blev set og hørt og kurset blev gennemgået så man gik hjem med en god følelse af at have lært noget, og noget der kunne bruges af alle trods deltagelse fra forskellige fag.
Synes jeg fik meget ud af kurset, da vi var et lille hold og der blev fremhævet ting fra vores hverdag - Det var dejligt for man blev ikke glemt eller kunne gemme sig.
Karin Christensen, Foreningskonsulent, DGI IT
 
” Sjældent har jeg oplevet en så kompetent og professionel lærer og kursusleder som dig. Du ved præcis, hvad der skal til, for at nå godt og grundigt omkring pensum på de relativt få undervisningsdage, så man føler sig 100 % tryg og godt klædt på. DU er bestemt en sand mester i projektledelse, som dette forløb jo også er et eksempel på. ”
Charlotte Lindegaard, tidligere kursist på projektlederuddannelse
 
 
Kursus i projektledelse

Kurser i projektledelse og projektarbejde

Kunderne er glade for vores åbne kurser. Vi kører altid med mindre kursushold, så der er tid til at nå omkring alle deltagere, uanset forudsætninger. 
Kurserne er praksisorienterede, og du vil kunne omsætte de lærte metoder og værktøjer i din dagligdag umiddelbart efter kurset. Mest besøgt er vores 2 dages kursus 'Bliv en bedre projektleder', men titlen til trods, kræver deltagelse ikke, at man er projektleder. 
 
Finduddannelse.dk har skrevet en artikel om et af de mange værktøjer, vi arbejder med på 'Bliv en dygtig projektleder - Kursus i projektledelse". Læs artiklen her og mere om kurset nedenfor. 
 

Kontakt indehaver Kirsten Nielsen direkte på 22416264 / info@knowledgedesign.dk for tilmelding eller mere information.

 

Bliv en dygtig projektleder - Kursus i projektledelse - 2 dage

- lær hvordan du planlægger og styrer dit projekt! 

På kurset arbejder vi praktisk med projektværktøjskassen. Du lærer at sætte mål og planer op for dit projekt, arbejde med risici og interessenter, kommunikation og organisation. Du får indsigt i den gode projekt kick-off og din egen motivationsprofil, så du kan bruge din viden om motivation i samarbejdet med andre eller ledelse af teamet.
 
Vi kører med en holdstørrelse som giver dig mulighed for at relatere 'pensum' til din egen projektvirkelighed og du får tid til at udveksle erfaringer med de andre deltagere.
Kurset kræver ingen forudsætninger, men er for både nuværende og kommende projektledere. Er du projektdeltager, som gerne vil vide mere omkring projektarbejdsformen er kurset også ganske velegnet.
 
2 sammenhængende dage fra kl. 8.30 - 17.00. Pris: 7.500,00 kr. ekskl. moms.
Sted: Århus N. Kurset inkluderer kursusmaterialer, bogen 'Projektkoordination', praktiske skabeloner til eget brug, motivationsprofil. Du får fuld forplejning og gratis parkering, og kursusstedet ligger tæt på centrum såvel som E45.
  
Evalueringer af kurset gennem mange år ligger på en gennemsnitlig score på 4,9 ud af 5.
 
Kursus i projektledelse
Foto: Kursussituation fra Kursus i Projektledelse/Bliv en bedre projektleder
 

Effektivt Projektarbejde - 1 dag

- få en hurtig og effektiv introduktion til projektarbejdsformen.

Hvis du i det daglige arbejder i projekter, men ikke er projektleder, er dette kursus noget for dig. Du får indsigt i metoder og værktøjer, roller og ansvar, og vil efter kurset kunne bidrage professionelt til projekter, og du har fået et overblik og et kendskab til projektarbejde, som vil gavne dig i din hverdag. 
 
1 dag fra kl. 8.30 - 17.00. Pris: 4.900, 00 kr. ekskl. moms. Sted: Århus N. Kurset inkluderer kursusmaterialer, bogen 'Projektkoordination', praktiske skabeloner til eget brug. Du får fuld forplejning og gratis parkering, og kursusstedet ligger tæt på centrum såvel som E45.
 
Se evalueringer af kurset på www.finduddannelse. P.t. med en gennemsnitlig score på 5, ud af 5.
 

 Prince2® Foundation Certificering

- få et internationalt anerkendt papir på din viden!

Benyt muligheden for e-learning og kombiner dit projektledelseskursus med en internationalt anerkendt eksamen. Kontakt Kirsten Nielsen for personlig rådgivning.
 
Pris: 8.000,00 kr. ekskl.moms.
 

Tidligere kursister siger:

"Først og fremmest er din evne som formidler, Kirsten, afgørende for det output, jeg fik med fra kurset. God formidler og god til at lave perspektiveringer til kursisternes egne projekter. God til at fokusere på de områder, vi som kursister ville få mest ud af. Jeg fik viden og værktøjer med derfra, som har gjort det lettere for mig at både at agere projektleder og projektdeltager.
Signe Møller Roholt
Social Media Manager, Jyllands-Posten | Marketing

"Undervisningen var helt i top - ingen blev efterladt og var der spørgsmål til processer eller modeller, blev det formuleret på en ny og anderledes måde, så alle forstod budskabet. Fine lokaler og god forplejning (rigtig god endda). Vil blive anbefalet.
Niklas Ørtoft, Dispatcher, SKAT
 
” .........en berigende oplevelse at gennemføre et projektledelseskursus hos KnowledgeDesign, hvor mine teoretiske færdigheder fra diplom- og masteruddannelser blev gjort anvendelige i en grad, jeg ikke havde tænkt mulig. Kirsten Nielsen leverede konkrete 'hands-on' værktøjer, overblik og en fantastisk evne til at integrere input fra mange verdener i sin undervisning. Kirsten er en første klasses formidler, der professionelt, nærværende og målrettet førte alle kursisterne igennem kurset......."
Tom Vandsted, afdelingsleder, Master of Public Management, Tidl. Odense Kommune, nu Svendborg Kommune
 
”Det har været et en fornøjelse at opleve den entusiasme og gejst du lægger i din måde at undervise på. Den til tider lidt "kedelige" teori og langhårede skemaer, grafer osv. blev sjov og interessant, når du med enorm energi og glæde kunne formidle stoffet.Jeg vil også give stor ros til dit service niveau, når vi sad hjemme og bombede dig med mails. Der var aldrig lang vej fra spørgsmål til svar. I særklasse flot. Tak for nogle gode dage og en god oplevelse (og selvfølgelig en veloverstået eksamen)"

Henrik Fammé
Tidligere kursist

KnowledgeDesign v. Kirsten Nielsen | CVR: 29655073 | Maimosevej 11, Kolby, 8305 Samsø - Danmark | Tlf.: +45 2241 6264