In-house projektuddannelser

 
Træt af at sende enkeltpersoner på forskellige projektlederuddannelser og -kurser med forskelligt udbytte? Så er det måske en overvejelse værd, at arrangere en intern projektlederuddannelse, kurser for jeres projektledeltagere/projektsupport og måske også et forløb for jeres styregruppemedlemmer?
 
Lad mig skræddersy jeres projektlederuddannelse eller -kursus; fordelen er et mere træfsikkert og ensartet forløb for de forskellige aktører i jeres projekter, og der vil som regel også være en økonomisk gevinst ved at afholde det internt.
 
Jeg kan designe et grundlæggende forløb for en bred målgruppe eller en mere niveauopdelt uddannelse, som tager hensyn til behovet hos forskellige medarbejdergrupper.
 
Har I allerede en intern projektmodel og en fælles terminologi, kan vi lade den være omdrejningspunktet. Vi kan sammen strukturere forløb, som passer til travl hverdag, så den daglige drift ikke lider under langvarigt fravær af jeres nøglemedarbejdere. 
 
 

DS Smith, Danmark udtaler:

"Forretningsdrevet HR handler om, at HR i alt hvad de laver skal skabe værdi for forretningen, for kun derigennem har HR deres berettigelse. Sammenarbejdet med Kirsten og KnowledgeDesign skaber værdi i vores virksomhed.

Værdien er skabt gennem en række kurser i projektledelse, hvor Kirsten virkelig har formået at skabe en platform, hvor deltagerne med det samme kan se brugbarheden i værktøjerne. Kombinationen af teori og praktiske øvelser leveret med indlevelse og engagement har gjort en forskel.

Skulle andre have behov for at skabe værdi gennem projektledelse, kan jeg på det varmeste anbefale at bruge Kirsten og KnowledgeDesign."

Allan Nørgaard, HR Manager
DS Smith, Danmark

 

Afholdelse af in-house forløb

Åbne kurser kan afholdes internt i jeres organisation - i jeres egn lokaler, hos KnowledgeDesign, eller på et kursussted, som I selv har aftale med.
 
Kontakt Kirsten Nielsen og hør om mulighederne.
 
 
 
KnowledgeDesign v. Kirsten Nielsen | CVR: 29655073 | Maimosevej 11, Kolby, 8305 Samsø - Danmark | Tlf.: +45 2241 6264