Projektkoordination 
 
 
 
 
 
 

Bliv bedre til projektledelse

Flere og flere organisationer arbejder i det daglige på tværs af organisatoriske faggrænser og geografisk placering. Det øger behovet for en effektiv styring og ledelse af opgaverne. Projektarbejdsformen er derfor en oplagt arbejdsmetode, også for den mindre virksomhed.

KnowledgeDesign tilbyder åbne uddannelser og kurser,  in-house forløb, Prince2 certificering, og rådgivning indenfor projektledelse. Som noget nyt kan du nu også få en grundlæggende introduktion til projektarbejde ved at bestille og læse undervisningsbogen "Projektkoordination", Bogen er også udgivet på engelsk.

Som indehaver af KnowledgeDesign sætter jeg en ære i at mine kunder ikke får en overdimensioneret hyldevare, når projektledelsen og projektarbejdet skal professionaliseres. Jeg tilstræber at tilbyde mine kunder præcis de metoder og de værktøjer, som kan lette og effektivisere den daglige ledelse og styring af deres projekter. For nogen organisationer er behovet en større 'pakke' og for mindre virksomheder og organisationer er det måske en 'light' udgave, som kan bidrage til en umiddelbar effektivisering.

Jeg opererer ud fra devisen ’keep-it-simple’ og baserer projektmetode- og værktøjskasse på gængs anerkendt teori og praksis. Et samarbejde med KnowledgeDesign om projektledelse sikrer at både ledelse og medarbejdere bliver opkvalificeret i overensstemmelse med det nyeste på markedet. Jeg er selv certificeret projektleder – det gælder også for de konsulenter, som jeg samarbejder med.

Indhold og niveau på mine forløb er et godt udgangspunkt for en eventuel senere international certificering i projektledelse. Jeg planlægger gerne interne projektlederuddannelser under hensyntagen til deltagernes evt. efterfølgende projektcertificering. 

Jeg er særligt skarp på Prince2, og IPMA og kan hjælpe jer med at kombinere en grundlæggende projektlederuddannelse med en certificering i Prince2, men også tilpasse jeres grunduddannelse, så medarbejderne efterfølgende kan gå igang med en certificering på IPMA D-niveau.

Kirsten Nielsen

Indehaver og underviser
Prince2® Practitioner
APMG-International, UK
  
Telefon: +45 2241 6264
email: kirsten@knowledgedesign.dk

 

KnowledgeDesign v. Kirsten Nielsen | CVR: 29655073 | Maimosevej 11, Kolby, 8305 Samsø - Danmark | Tlf.: +45 2241 6264